La Turquesa

Calonge

La Turquesa representa la unió del mar i la muntanya. Situada a la localitat de Calonge, aquest habitatge unifamiliar té vistes al mar en totes les seves estances. Un objectiu que es va aconseguir amb una planta en forma de L, estratègicament dissenyada per maximitzar la perspectiva de la casa.

Client

Residencial

Ubicació

Calonge

Estat

Acabado en 2018

Superfície construïda

139.39 m2

Màxima amplitud

Aquesta llar busca l’amplitud en tota la seva esplendor per aprofitar al màxim les possibilitats d’un terreny únic. A més a més, destaca la fàcil connexió entre l’habitació en suite i la zona de relax exterior.

Planta en L

La planta en forma de L permet augmentar el perímetre de la façana per ampliar el nombre de finestrals i omplir tots els espais de la casa de vistes espectaculars. La connexió entre estances s’aconsegueix mitjançant un nucli concentrat que disminueix les zones de recorregut.

Inclinació estratègica

La forta inclinació de la parcel·la que acull aquesta casa és un repte i alhora un avantatge para portar les meravelloses vistes al mar a totes les estances.

“Les peculiaritats del terreny ens han permès jugar amb les vistes i dissenyar una casa única”

Miriam Sánchez
Arquitecta tècnica de PMP Prêt-à-porter cases

Mimetització amb l’entorn

La casa s’adapta a l’entorn natural a través de diferents plantes, així com la zona de jardí que al mateix temps es divideix en terrasses, en funció de la cota natural del terreny. D’aquesta manera aconseguim minvar l’impacte paisatgístic.

Textures terrenals

La Turquesa és un mosaic de textures que barreja la pedra, el formigó i les textures suaus i acolorides del mobiliari. Tot plegat li atorga un caràcter únic a aquesta llar d’espais oberts i vistes espectaculars.

“Hem optat per una decoració de disseny eclèctic, que ressalta l’espirit lliure, desenfadat i al mateix temps elegant d’aquesta llar”.

Júlia Puigfel
Interiorista de PMP Prêt-à-porter cases

Efecte sorpresa

Des de el carrer s’aprecia una casa de petites dimensions, que va creixent al llarg del terreny inclinat. Aquest disseny afavoreix la privacitat de les persones que l’habiten i alhora minimitza l’impacte en l’entorn.

Fitxa tècnica

Equip

Arquitecte

Toni Sáez

Miriam Sánchez

Arquitecte Tècnic

Pau Majó

Col·laboradors

Iris Puig

Interiorista

Júlia Puigfel