La Somiadora

La Somiadora

Masnou, Barcelona.

A la localitat costanera del Masnou, a escassos 20 minuts de Barcelona, hi trobem aquesta casa unifamiliar de línies rectes i formes simples que respon a la bellesa funcional per la qual treballem des del principi.

Situada en un terreny complex, amb un fort desnivell ascendent des de la zona d’entrada, el seu emplaçament i configuració va ser el punt de major reflexió del projecte.

Client

Residencial

Ubicació

Masnou, Barcelona.

Estat

Acabat el 2019

Superficie construïda

179,13m2

Distribució a mida

Vam optar per una distribució en 3 plantes semi-partides cada una d’elles per aconseguir adaptar-nos d’una forma més natural a la topografia. D’aquesta manera, aconseguim visualitzar des de cada planta perfectament la següent, generant amplitud i lluminositat als espais.

Senzillesa elegant

Treballem amb colors blancs i textures llises. El color fosc es va utilitzar en exclusiva per a les perfileries, col·locades estratègicament per ressaltar el disseny minimalista i la seva senzillesa elegant.

Amb vistes al mar Mediterrani, la Somiadora pretén gaudir-ne des de les zones més importants de la llar. Perdre’s en el blau de les ones i respirar la tranquil·litat de l’entorn des de qualsevol punt de la casa.

“La part central de la casa, amb les seves escales de formigó vist i l’escultural barana que les envolta, aporta disseny i diferenciació a la llar”.

Toni Sáez
Arquitecto de PMP Prêt-à-porter casas

Planta soterrani

La planta soterrani, destinada al garatge i zona d’emmagatzematge, queda a la zona semienterrada de la casa, amb accés a peu de carrer.

D’aquesta manera, ens adaptem al terreny i aconseguim disminuir el moviment de terres, reduïnt l’important cost econòmic que comporten aquests treballs.

Planta baixa

A la planta intermèdia es troba tota la zona de dia: cuina, menjador i bany practicable. Compta amb una cuina semi oberta amb la imatge visual projectada al mar a través de la terrassa. Menjador i zona d’estar tenen connexió directa al jardí posterior, la zona més privativa de la casa.

Planta primera

L’última planta està dedicada a la zona de nit. La suite principal amb vistes directes al mar i les habitacions dels nens se situen en una zona exclusiva per a ells amb bany per compartir.

Fitxa Tècnica

Equip

Arquitecte

Toni Sáez

Arquitecte Tècnic

Alejandro Moreno

Col·laboradors

Pau Majó

Interiorista

Sara Pons