La Bruna

La Bruna

Calella de Palafrugell, Girona.

La Bruna és una casa rústica i moderna alhora, un refugi de tints minimalistes on predomina el confort i el disseny acollidor al servei de les persones.

A més a més, la seva ubicació és immillorable: una urbanització tranquil·la a Calella de Palafrugell (Costa Brava), a escassos metres del mar.

Client

Residencial

Ubicació

Calella de Palafrugell, Girona

Estat

Acabat el 2019

Superfície construïda

162,73m2

casa ecologica prefabricada

Segona residència a mida

Els propietaris d’aquesta llar volien una casa molt confortable, d’una sola planta per utilitzar com a segona residència. El resultat és un oasi de pau que connecta directament amb el jardí i la piscina, combinant l’essència mediterrània amb tocs rústics.

Elements orgànics

La Bruna és una llar amb coberta inclinada, on predominen tonalitats terroses, que es barregen amb elements de fusta. Tot plegat aporta una sensació orgànica al conjunt, que utilitza els colors de la natura per mimetitzar-se amb l’entorn.

“Els espais diàfans són clau per generar llibertat i confort a aquesta llar”.

Míriam Sánchez
Responsable del departament d’arquitectura de PMP Prêt-à-porter cases

Una sola planta

La casa està construïda en planta baixa, buscant la màxima practicitat i unió entre els diferents elements que la composen. La cuina, el menjador i el saló conformen un únic espai obert, diàfan, amb la llum natural com a protagonista. Les zones de nit, en canvi, s’han estan en una zona de la casa amb més privacitat per tal de separar les estances més socials de l’àrea dedicada al descans.

El luxe de la tranquil·litat i el confort

Els 160m2 de la casa s’han distribuït en 3 habitacions, un estudi i un espai diàfan amb cuina i menjador. A les estances exteriors destaquen els dos porxos, de l’entrada i el jardí, així com una piscina rectangular que segueix la dinàmica lineal de tota la casa.

Una llar en harmonia amb el paisatge

A banda de l’estil rústic, la Bruna és única per tenir un disseny que es fusiona amb el paisatge coster. En definitiva, una joia per gaudir de la bellesa de la Costa Brava en qualsevol moment de l’any.

Fitxa Tècnica

Equip

Arquitecte

Toni Sáez

Arquitecte Tècnic

Xevi Garriga

Arquitectes col·laboradors

Míriam Sánchez

Enginyer

Álvaro Miedes

Interiorista

Júlia Puigfel