Can Vallseca

Can Vallseca

Vallès occidental, Barcelona

Aquesta llar, situada al Vallès occidental, està pensada des d’endins cap enfora. L’orientació i la distribució de les diferents estances de Can Vallseca permeten gaudir al màxim de la llum solar, així com dels espais diàfans que fan d’aquesta casa de dues plantes un refugi de confort i tranquil·litat.

Client

Residencial

Ubicació

Vallès occidental

Estat

Acabat l’agost de 2020

Superfície construïda

319,31m2

Espai diàfan a doble alçada

La gran estança diàfana que uneix la sala d’estar i la cuina està rodejada per un espai a doble alçada i representa el cor de la casa, on no hi falten la llum natural ni el mobiliari de disseny. Convé destacar el detall de l’estufa, un element que aporta calidesa i caràcter a l’habitatge.

Casas de hormigón en Cataluña
Casa de hormigón en el Vallès occidental

Una llar que flueix

Alegria, disseny i confort són els tres conceptes que defineixen millor Can Vallseca. Els diferents espais flueixen entre mobles amb tocs de color i grans finestrals que connecten directament amb l’exterior.

Casa_SCugat1_B-5-min
Casa de PMP Prêt-à-porter cases en el Vallès occidental

“La forma i la volumetria final d’aquesta llar estan generades pel disseny dels espais interiors, ubicant-los pensant en la llum solar i els seus usos”.

Sara Pons
Interiorista del projecte

Un oasis de tranquil·litat

Si ve la planta baixa destaca per la seva lluminositat i contacte amb el jardí i la piscina, la primera planta està reservada per al respòs i la tranquil·litat. Sempre amb els detalls i el toc de color i elegància que es respira a tota la casa.

Casa de PMP Prêt-à-porter casas en el Vallès occidental
Casa_SCugat1_B-18-min

Fitxa Tècnica

Equip

Arquitecte

Toni Sáez

Arquitecte Tècnic

Javier Ramos

Arquitecta col·laboradora

Miriam Sánchez

Enginyer

Álvaro Miedes

Interiorista

Sara Pons

Sostenibilitat i eficiència energètica

Can Vallseca es una cas eficient energèticament i dissenyada amb criteris de sostenibilitat. La seva orientació aprofita al màxim la llum del sol, al mateix temps que garanteix privacitat, ja que la casa d’adapta a la forma de la parcel·la i dona l’esquena al carrer principal per gaudir de la calma i el silenci.

Els sistemes d’aïllament i ventilació fan que sigui una llar saludable pensada per al benestar i el confort, respectant al màxim l’entorn.