Can Calida

Can Calida

Cerdanyola del Vallès, Barcelona

Situada a la tranquil·la zona residencial de Bellaterra, a Cerdanyola del Vallès, Can Calida té un disseny actual i fresc que la converteix en una llar moderna i adaptada a les necessitats actuals.

Plena de molts detalls, aquesta llar ha estat pensada per maximitzar el confort i la calidesa, donant molta prioritat a la llum natural, les vistes i l’anomenada tecnologia de la llar.

Client

Residencial

Ubicació

Bellaterra, Cerdanyola del Vallès.

Estat

Acabada el 2019

Superfície construïda

208m2

Maximitzar l’espai

Espais oberts que permeten interactuar amb varies persones alhora. La cuina deixa de ser una estança tancada i limitada, convertint-se en el luxe de la casa. Amb una illa imponent i dotada de l’última tecnologia, es converteix en un espai multifuncional que transmet confort i comoditat.

Oda a la llum natural

Un gran espai acull la zona de dia i permet l’entrada llum pels quatre cantons. La sensació és de calidesa i obertura, una estança pensada per oferir el màxim benestar.

“El joc de contrastos entre estils, juntament amb les grans obertures fan d’aquesta llar un espai únic i acollidor”.

Júlia Puigfel
Interiorista del proyecto

Clàssica i moderna alhora

Encara que els colors pastel i els detalls daurats juguin un paper importantíssim en la decoració d’aquesta llar, el formigó vist fa les aparicions en ocasions comptades per aportar el punt de modernitat necessari.

Un bany singular

Un gran finestral ocupa la paret del bany principal. El contacte amb l’exterior és directe i la sensació d’amplitud i lluminositat és inexplicable.

Fusta i formigó

Aquesta combinació perfecta banya tots els racons d’aquesta llar. La mateixa línia decorativa recorre les diferents estances de la casa, sobrietat i calidesa a parts iguals, que permeten assolir el confort més absolut.

Enfocament sostenible

Aquesta llar ha estat dissenyada pensant en la sostenibilitat i l’estalvi energètic. Per això, té la millor qualificació energètica (A). L’eficiència s’aconsegueix, entre altres mesures, buscant la millor orientació en les obertures per beneficiar-se al màxim de les hores de sol i mitjançant un sistema d’aerotèrmia amb un sòl radiant i conductes per a l’aire condicionat.

Fitxa Tècnica

Equip

Arquitecte

Toni Sáez

Arquitecte Tècnic

Oriol Benitez

Arquitectes col·laboradors

Nelida Domènech

Enginyer

Álvaro Miedes

Interiorista

Júlia Puigfel